← Back to portfolio

#DEKAAP: storytelling op een eiland

De Kaap zet zich neer als een bestemming waar grenzen vervagen en teams sterker worden. Een plek met een eigen cultuur en enthousiaste locals, die je maar wat graag de hotspots van het eiland laten zien. Van Expeditie Robinson en Wipeout tot Mission Impossible en roadtrips met TukTuks. 

Maar De Kaap heette eerst anders, namelijk Holland Evenementen Groep. Een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het evenementenvak; hard op zoek naar wie ze écht waren. En dan ontdek je uiteindelijk dat het niet zit in de grootste zijn of de gaafste activiteiten hebben, maar dat het zit in je mensen, de cultuur en de locatie waar iedereen zo enthousiast van wordt. In opdracht van merkactivisten Goud & Kobalt hielp ik mee met die transitie en schreef ik de tone of voice, gedragscodes, conceptdragers (=brandbook) en webcopy. 

Storytelling
Zowel in copy als in visuele communicatie bouwde ik samen met Goud & Kobalt een avontuurlijke wereld die lezers triggert. Medewerkers werden locals, bezoekers werden avonturiers, afkomst werd roots, huisregels werden een cultuur en werken werd wonen. Gaaf om te zien hoe je al met een paar woorden een beleving kunt oproepen! De Kaap werd een bestemming die voelt als een spannende reis, maar tegelijkertijd alle kaders schept voor jouw volgende bedrijfsuitje of zakelijke evenement. 

Website
www.dekaap.nl

Eén van de uitjes: de befaamde Wipeout

Focus op de mensen die het uitje én de beleving maken: 'onze locals'

Meer zien?
Bekijk www.dekaap.nl