← Back to portfolio

#ABSOLUTELYFRESH: copywriter & content creative voor 10 festivals

Jaarlijks trekt Absolutely Fresh zo'n 180.000 bezoekers naar zijn festivals toe. Van pop, house en electro tot techno, hardstyle en hardcore. En van intiem indoor tot een weekender outdoor. 

Contentmarketing voor ruim 10 festivalconcepten
Bij Absolutely Fresh ben ik als copywriter en creative onderdeel van het marketingteam. Ik schrijf en bedenk content voor website en social media, maar pak ook de aansturing en concepten van trailers en aftermovies op. Voor het grootste dancefestival van Twente (met 60.000+ bezoekers), maar ook het hardste festival van Oost-Nederland.

Conceptbewaker & content marketeer
Ik krijg kippenvel van merken die echt ergens voor staan. Onder mijn begeleiding is daarom ook hardere stijlen festival HARDFEST afgestapt van de festivalthema's en opzoek gegaan naar waar ze voor staan. Niet meer wat willen we creëren, maar wie willen we zijn. Niet meer roepen wat je doet, maar zeggen wat je voelt.

Daar vloeide een nieuw concept uit voort: We are Fire to the Flame. Een gedachte dat het merk menselijker maakte en tegelijkertijd mensen samen bracht. Hierbij bedacht ik een trailer en voice-over, ontwierp ik samen met een designer de huisstijl en zette ik een marketingstrategie op om dit allemaal uit te rollen. Onderstaande trailer was de eerste stap. 

Kijk voor meer content op:
HARDFEST: Facebook & Instagram & TikTok
Freshtival Weekend: Facebook & Instagram
Absolutely Fresh: website